'PSV doet er alles aan Dumfries te behouden: Raiola op weg naar Eindhoven'

'PSV doet er alles aan Dumfries te behouden: Raiola op weg naar Eindhoven'

Gepubliceerd: zaterdag 22 augustus 2020 om 07:09za 22-08-2020 om 07:09

PSV gaat er alles aan doen om Denzel Dumfries ook komend seizoen in Eindhoven te houden. De rechtsback wordt de laatste tijd in verband gebracht met AC Milan en gaf eerder al aan een vertrek niet uit te sluiten.

Dumfries heeft een contract tot medio 2023 in Eindhoven, maar de transferwindow is nog open tot 6 oktober. PSV wil de verdediger een verbeterd contract aanbieden om ervoor te zorgen dat hij langer in het shirt van de club blijft spelen, weet het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt komt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Dumfries, binnenkort naar Eindhoven om een nieuwe deal met de club te bespreken. Daarbij speelt ook mee dat Dumfries binnenkort vader wordt.

Daarnaast geeft PSV de hoop op doelman Yvon Mvogo niet op. De 26-jarige sluitpost moet in Eindhoven de meevoetballende keeper worden waar trainer Roger Schmidt zo op hamert. PSV hoopt Mvogo te huren van het Duitse RB Leipzig, waar hij tweede keus is achter Péter Gulácsi. Ook Kevin Kampl staat hoog op het verlanglijstje van Schmidt, maar gezien zijn salaris is een transfer naar Eindhoven geen realistische optie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws