'Kadioglu moet nu kiezen tussen Oranje en Turkije na oproep van bondscoach'

'Kadioglu moet nu kiezen tussen Oranje en Turkije na oproep van bondscoach'

22-08-2020 19:32
132

Ferdi Kadioglu kan ook kiezen voor een interlandcarrière bij Turkije. De aanvallende middenvelder van Fenerbahçe, die in Nederland voor N.E.C. uitkwam, is volgens Turkse media benaderd door de bondscoach.

Kadioglu heeft al acht interlands voor Jong Oranje gespeeld, maar was nog nooit in beeld voor het 'grote' Oranje. Daar hoopt Senol Günes, bondscoach van Turkije, van te profiteren. Zij willen Kadioglu verleiden tot een interlandloopbaan in het rode shirt. De vader van de middenvelder is Turks en daardoor zou Kadioglu ook voor dat land uit kunnen komen. Eerder lonkten de Turken ook al naar Feyenoorder Orkun Kökçü.

Günes gaat Kadioglu volgens Turkse media oproepen voor de wedstrijden in de Nations League in september, tegen Hongarije en Servië. Als de twintigjarige spelmaker in één van die twee wedstrijden in actie komt is het uitgesloten dat hij ooit nog voor Oranje zal spelen. Het is onduidelijk wat Kadioglu zelf wil: hij zou zelf eerst in gesprek met de bondscoach willen voordat hij een beslissing neemt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie