Raiola komt met nieuws over Pogba: 'Hij is onderdeel van dat nieuwe project'

Raiola komt met nieuws over Pogba: 'Hij is onderdeel van dat nieuwe project'

23-08-2020 19:12
23

Paul Pogba blijft deze zomer bij Manchester United. De Franse middenvelder stond lang in de belangstelling van onder meer Real Madrid, maar zaakwaarnemer Mino Raiola zegt dat van een transfer deze zomer geen sprake zal zijn.

Op dit moment staat Pogba nog maar een jaar onder contract op Old Trafford, maar Raiola bezweert dat het verblijf van de Fransman langer zal duren. "Hij zal bij Manchester United blijven", zegt de zaakwaarnemer tegenover Sky Italia. "Pogba is een sleutelspeler voor United. Zij zijn nu bezig met een heel belangrijk nieuw project en Pogba is daar honderd procent onderdeel van."

Een deal over een nieuw contract kan volgens Raiola snel worden verwacht. "Manchester United zal deze zomer geen enkel bod op Pogba accepteren. Binnenkort gaan we over een nieuw contract spreken, dus daar hoeft niemand zich zorgen over te maken."

Het nieuwe contract van de middenvelder hangt samen met het bereiken van Champions League-voetbal door The Mancunians. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer was tegen het einde van het vorige seizoen goed op dreef met een middenveld dat naast Pogba ook uit Bruno Fernandes en Nemanja Matic bestond.