Aanwinst voor Feyenoord O21: club haalt naamgenoot van Man City-aanvaller

Aanwinst voor Feyenoord O21: club haalt naamgenoot van Man City-aanvaller

24-08-2020 16:43 Laatste update: 16:45
89

Feyenoord heeft zich versterkt met Bernardo 'Benny' Silva. De Portugees jeugdinternational komt over van Benfica en gaat in Rotterdam het Feyenoord O21 van trainer Rini Coolen versterken.

Dat maakt Feyenoord via officiële kanalen bekend. De negentienjarige middenvelder heeft een contract getekend tot medio 2022, met een optie voor nog een jaar. Frank Arnesen is tevreden met de komst van Silva. "Benny heeft de afgelopen tijd al meegetraind met de selectie van Feyenoord Onder 21. Daar heeft hij een prima indruk achtergelaten", aldus Arnesen. "Hij is iemand die in de as van het veld voor rust en controle moet zorgen. Nu nog in Onder 21, maar op termijn hopen we natuurlijk dat hij door kan stromen naar Feyenoord 1."

Silva heeft zijn eerste minuten voor Feyenoord O21 dus al gemaakt. De middenvelder, die zes jaar in de jeugdopleiding van Benfica heeft rondgelopen, speelde tijdens de wedstrijden tegen Excelsior Maassluis en Sportclub Feyenoord al mee. Daarnaast stond hij aan de aftrap van de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!