'Meer beweging bij PSV na komst Mvogo: Zoet mag voor 'zachter prijsje' weg'

'Meer beweging bij PSV na komst Mvogo: Zoet mag voor 'zachter prijsje' weg'

25-08-2020 07:59 Laatste update: 08:16
106

PSV heeft zich lange tijd gedeisd gehouden op de transfermarkt, maar zal deze week zijn eerste aanwinst verwelkomen in de persoon van Yvon Mvogo. De komst van de Zwitserse doelman zal vermoedelijk gevolgd worden door nog een aantal in- en uitgaande transfers.

Mvogo wordt gehuurd van RB Leipzig, meldt zich dinsdag al voor de training en wordt in eerste instantie de concurrent van Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Hidde Jurjus. De twee laatstgenoemden zouden echter zomaar eens kunnen vertrekken. Jurjus is hard op weg naar het Duitse KFC Uerdingen 05, Zoet – vorig seizoen al aan FC Utrecht verhuurd – mag voor 'een zachter prijsje dan normaal' vertrekken als er belangstelling voor hem is, meldt het Eindhovens Dagblad.

Mogelijk gaat PSV na Mvogo ook nog een aantal spelers binnenhalen. De Eindhovenaren zoeken nog een nieuwe centrale verdediger, linksback en middenvelder. Voor die eerste vacature is de Zuid-Koreaan Kim Min-Jae in beeld: de 23-jarige stopper speelt bij het Chinese Beijing Sinobo Guoan, waar PSV-trainer Roger Schmidt een verleden heeft.