Ajax zet Holstein Kiel makkelijk aan de kant en scoort vijf keer

25-08-2020 15:50 Laatste update: 15:53
101

Ajax heeft opnieuw een grote overwinning geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De reserves van de Amsterdammers wonnen dinsdagmiddag eenvoudig met 5-2 van de Duitse tweedeklasser Holstein Kiel.

Ajax stond onder leiding van Jong-trainer Mitchell van der Gaag, omdat het basiselftal dinsdagavond nog in actie komt tegen Hertha BSC. Tegen Holstein Kiel speelden onder meer Lisandro Martínez, Lassina Traoré en Noussair Mazraoui mee. De laatstgenoemde viel in de tweede helft met een blessure uit.

Traoré was met twee treffers een van de grote mannen aan Ajax-zijde. De spits opende na drie minuten de score en trof later ook doel vanaf de penaltystip. Ook Jürgen Ekkelenkamp kwam tot twee doelpunten tegen de Duitsers. Linksback Deyvne Rensch schoot zijn naam eveneens op het scorebord. Bij Ajax kwam ook Lisandro Magallán na zijn terugkeer van Alavés weer in actie.