VI: Schmidt wil 'Het Monster' naar PSV halen, kans op Til verwaarloosbaar

VI: Schmidt wil 'Het Monster' naar PSV halen, kans op Til verwaarloosbaar

Gepubliceerd: woensdag 26 augustus 2020 om 12:43wo 26-08-2020 om 12:43

PSV wil doorpakken na het binnenhalen van doelman Yvon Mvogo: met name Min-Jae Kim staat er goed op in Eindhoven. Volgens Voetbal International wil PSV-trainer Roger Schmidt de centrale verdediger uit Zuid-Korea dolgraag naar Eindhoven halen.

Kim is geen onbekende van Schmidt: de dertigvoudig international van Zuid-Korea – bijgenaamd Het Monster – staat onder contract bij het Chinese Beijing Sinobo Guoan, de club waar Schmidt ook een verleden heeft. PSV werd in diverse buitenlandse media al gelinkt aan Kim: volgens VI staat de 23-jarige centrale verdediger inderdaad 'hoog op het wensenlijstje' van de Eindhovenaren. PSV is echter lang niet de enige Europese club die hem in het vizier heeft. Hoeveel Kim moet kosten, is nog niet duidelijk.

Datzelfde geldt voor Guus Til, die AZ afgelopen zomer verruilde voor Spartak Moskou. De Russen overwegen de enkelvoudig Oranje-international te verhuren en PSV toonde interesse. De kans dat Til naar Eindhoven komt, is echter niet groot. PSV is nog op zoek naar een extra middenvelder, maar zal dus verder moeten kijken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Schmidt PSV naar de titel leiden?

(7603 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws