'Ik heb soms ruzie met Advocaat, maar hij eindigt altijd met: ik mag je wel hoor''

'Ik heb soms ruzie met Advocaat, maar hij eindigt altijd met: ik mag je wel hoor''

26-08-2020 15:35
83

Frank Arnesen geniet van de samenwerking met Dick Advocaat. De ervaren trainer vraagt regelmatig om versterkingen, maar dat hoort volgens de technisch directeur bij het spel.

"Dat is toch geweldig", lacht Arnesen tegenover RTV Rijnmond. "We hebben soms ruzie over bepaalde dingen, maar hij eindigt altijd onze app met: ik mag je toch wel hoor. En dat doe ik ook en daarmee is alles gezegd. Dick heeft veel ervaring en heeft alles meegemaakt en kent de situatie nu hier. Hij zet ons allemaal op een gezonde manier onder druk."

De Feyenoord-directeur doet er alles aan om de selectie van Feyenoord intact te houden. Marcos Senesi wordt het vaakst genoemd in het geruchtencircuit, maar Arnesen is duidelijk. "Er waren geen concrete dingen en ik hoop dat die er ook niet komen. We hoeven niet te verkopen en dat is een hele goede zaak voor Feyenoord."

Of Feyenoord ook een serieuze titelkandidaat is, vindt Arnesen moeilijk te zeggen. "Ik denk dat Feyenoord altijd voor de top-drie moet gaan, zeker als er iedere thuiswedstrijd 50.000 supporters zitten. Dat zijn we gewoon verplicht. Met AZ er nu bij, naast Ajax en PSV, moeten we gewoon zorgen dat we blijven verbeteren."