'Messi stelt zich professioneel op en meldt zich maandag op training Barcelona'

'Messi stelt zich professioneel op en meldt zich maandag op training Barcelona'

26-08-2020 19:15
54

Lionel Messi meldt zich maandag gewoon op het trainingsveld van FC Barcelona. De Spaanse club begint dan aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de Argentijn is daar vooralsnog bij.

Dat meldt het Argentijnse TyC Sports. Het verhaal is bekend: Messi wil weg, maar Barcelona laat hem niet zomaar gaan. Er is onduidelijkheid tussen de partijen over de clausule in het contract. TyC Sports verzekert dat Messi zich maandag gewoon zal melden op de eerste training, die geleid zal worden door Ronald Koeman.

Daarmee lijkt Messi vooral een juridische positie in te nemen. Niet opdagen kan worden gezien als werkweigering en dat kan de Argentijn in de weg zitten. Daarnaast wil hij zich zo loyaal mogelijk opstellen naar zijn medespelers. Tot het conflict tussen Messi en Barcelona is opgelost, zal hij gewoon mee blijven trainen.

Ondertussen doet Barcelona er niet alleen alles aan om Messi binnenboord te houden, maar ook om een rechtszaak te voorkomen. Mocht het zover komen, dan komt de club in een nog kwader daglicht te staan. Messi kan in ieder geval op de steun rekenen van de Spaanse achterban. Er worden momenteel gesprekken gevoerd over de toekomst van Messi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie