'Het niveau bij Feyenoord is vele malen hoger dan ik gewend was'

'Het niveau bij Feyenoord is vele malen hoger dan ik gewend was'

27-08-2020 13:52
79

Mark Diemers was vorig seizoen de vrijetrappenspecialist van Fortuna Sittard, maar zingt bij Feyenoord voorlopig een toontje lager. Hij begrijpt dat Jens Toornstra en Orkun Kökcü vooralsnog de vaste nemers zijn.

"Je komt binnen bij een club en dan probeer ik altijd op een rustige manier binnen te komen. Niet gelijk de grootste praatjes te hebben en op het veld te laten zien wat ik kan", legt Diemers uit aan RTV Rijnmond. "Natuurlijk weet ik dat ik een goede trap heb, maar dat komt straks uiteindelijk wel."

De transfer naar Feyenoord is op papier een grote stap voor Diemers, die eerder bij SC Cambuur, FC Utrecht en De Graafschap speelde. "Het niveau bij Feyenoord is vele malen hoger dan ik gewend was, maar daar ga je op een gegeven moment vanzelf in mee. Ik merk dat ik steeds beter mijn plek in het team kan vinden."

"Ik probeer mezelf op trainingen en in wedstrijden extra te bewijzen", zegt hij. "Door te laten zien wat ik toevoegen aan het elftal. Daar ben ik hard mee bezig. Gelukkig heb ik al veel minuten gemaakt en een goede indruk achter kunnen gelaten. Daar ben ik heel blij mee."