Arsenal-coach Arteta hoopvol: 'Goede gesprekken gevoerd met zijn zaakwaarnemer'

Arsenal-coach Arteta hoopvol: 'Goede gesprekken gevoerd met zijn zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: donderdag 27 augustus 2020 om 19:35do 27-08-2020 om 19:35

Bij Arsenal is men positief over een mogelijke contractverlenging van Pierre-Emerick Aubameyang. Manager Mikel Arteta geeft aan te verwachten ook volgend seizoen te kunnen beschikken over de aanvaller.

"Ik blijf positief, we hebben een aantal hele goede gesprekken gevoerd met Aubameyang en zijn zaakwaarnemer", wordt Arteta geciteerd door Reuters. "Ik heb er vertrouwen in dat we binnenkort overeenkomst gaan bereiken. Hij zou er erg blij mee moeten zijn dat hij nog lang bij deze club kan blijven."

Daarnaast hoopt Arteta op de komst van OSC Lille-verdediger Gabriel Magalhães. "We proberen de deal af te ronden", vervolgt Arteta. "Alles is in orde, maar alleen als beide partijen akkoord gaan. We zijn positief. Hij is een speler die we al lang volgen en we zijn ervan overtuigd dat hij de juiste speler is om onze selectie te versterken. Wanneer de deal rond is ben ik zeer tevreden."

Arsenal speelt aanstaande zaterdag in de Community Shield tegen Liverpool. Die wedstrijd begint om 17:30 uur Nederlandse tijd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws