'Wijnaldum krijgt geen contractverlenging en moet plaatsmaken voor Thiago'

'Wijnaldum krijgt geen contractverlenging en moet plaatsmaken voor Thiago'

27-08-2020 22:13
151

Georginio Wijnaldum hoeft niet op contractverlenging te rekenen bij Liverpool, schrijft The Telegraph. De middenvelder van The Reds lijkt het kind van de rekening te worden van de aanstaande komst van Thiago Alcantara.

Liverpool zou zelfs overwegen om Wijnaldum te verkopen, zodat er geld binnenkomt om Thiago naar Anfield te kunnen halen. De Engelse krant schrijft dat de Spaanse middenvelder de gedroomde kandidaat is voor Jürgen Klopp, waardoor Wijnaldum definitief zou moeten wijken en naar een andere club mag uitkijken. Dat zou zomaar FC Barcelona kunnen worden. Ronald Koeman zou gecharmeerd zijn van de Rotterdammer.

Dat hij weg moet bij Liverpool is wel een hard gelag voor Wijnaldum, die er rekening mee hield dat The Reds hem binnen afzienbare tijd een nieuw contract zou aan bieden. De alleskunner op het middenveld is geliefd bij de fans en was vast onderdeel van het team dat in 2019 de Champions League won en vorig jaar ook voor het eerst sinds dertig jaar landskampioen van Engeland werd.