Fraser denkt weer aan ADO-veteraan: 'Algemeen bekend dat ik hem uitstekend vind'

Fraser denkt weer aan ADO-veteraan: 'Algemeen bekend dat ik hem uitstekend vind'

27-08-2020 22:32
33

Henk Fraser bezweert dat Aaron Meijers voorlopig niet naar Sparta zal komen. De ervaren linkspoot van ADO Den Haag mag vertrekken uit de Hofstad, maar zijn oud-trainer vindt nu niet het goede moment voor een transfer.

Fraser is absoluut gecharmeerd van Meijers. "Dat is algemeen bekend, ik vind het een uitstekende speler voor ons", zegt de Sparta-trainer na de oefenwedstrijd tegen RKC (1-1) tegenover FOX Sports. "Maar dan praat ik al over twee jaar geleden of vorig jaar. Toen is dat ter sprake gekomen, dus daardoor is dat in de wereld gekomen."

De trainer van Sparta bezweert dat zijn backs zich geen zorgen hoeven te maken. "Ze doen het op dit moment uitstekend, dus nu is het overtrokken allemaal. Nu zal hij niet komen, het is een uitstekende speler en ik zou hem er absoluut bij willen hebben maar het is nu niet aan de orde."

Meijers staat op de nominatie om na Tom Beugelsdijk en Lex Immers ook te vertrekken uit Den Haag. Beugelsdijk ging al naar Sparta, terwijl de volgende bestemming van Immers nog niet bekend is.