Linssen zorgt voor verdeeldheid:  'Dat hoef ik allemaal niet te lezen'

Linssen zorgt voor verdeeldheid: 'Dat hoef ik allemaal niet te lezen'

28-08-2020 08:14
49

De transfer van Bryan Linssen naar Feyenoord zorgde deze zomer voor verdeeldheid onder de Rotterdamse achterban. Zelf trekt de aanvaller (29) zich daar weinig van aan.

"Ik probeer me er zo veel mogelijk van af te schermen en ook niet zo veel dingen te lezen", vertelt hij aan RTV Rijnmond. "Heel veel mensen zijn blij dat je komt, maar er zijn ook veel mensen die er minder blij mee zijn. Je weet dat Feyenoord een heel grote achterban heeft. Op social media schrijft iedereen wat 'ie wil, dus dat hoef ik allemaal niet te lezen."

Als hij het goed doet in De Kuip, hoeft Linssen naar eigen zeggen 'niet de hemel in geprezen worden'. "En als het slecht gaat, dan hoef ik ook niet van iedereen de negatieve reacties te horen. Laten we altijd maar op één lijn blijven."

Daarom kijkt hij ook niet op supportersfora. "Misschien omdat ik nu wat ouder ben. Natuurlijk deed ik dat vroeger wel. Als ik gescoord had, dan vond ik het mooi om alles te lezen. En als ik slecht had gespeeld, dan deed ik dat niet. Alleen nu realiseer ik me dat ik dat allemaal niet nodig heb en dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd."

Social media zijn helemaal uit den boze bij Linssen. "Ook om privéredenen. Op social media wordt toch alles mooier gemaakt dan het is. Iedereen wil laten zien hoe mooi leven die heeft. En niet iedereen hoeft het te zien dat ik in een dikke auto rijd. Dat doe ik overigens niet hoor, maar bij wijzen van spreken."