Raadselachtig bericht van Van der Sar: 'Zet de drukpersen maar vast aan...'

Raadselachtig bericht van Van der Sar: 'Zet de drukpersen maar vast aan...'

29-08-2020 13:56
107

Ajax-directeuren Edwin van der Sar en Menno Geelen hebben de geruchten met betrekking tot een terugkeer van Luis Suárez weer aangewakkerd. De FC Barcelona-spits werd gelinkt aan zijn oude club, maar leek te bedanken voor een terugkeer in Amsterdam: Van der Sar doet echter vermoeden dat het tegenovergestelde misschien wel het geval is.

De oud-doelman trof deze week een briefje van Ajax-fans Sam en Nick op zijn autoraam aan: zij vroegen of Van der Sar ervoor kon zorgen dat Suárez of Lionel Messi bij Ajax zouden tekenen. Van der Sar deelde de foto via social media en zijn bericht ging viral: Sam en Nick werden bovendien uitgenodigd bij een eventuele shirtpresentatie.

Commercieel directeur Menno Geelen reageerde via Twitter op het bericht van Van der Sar. Die liet vervolgens weten dat 'de drukpersen alvast aangezet konden worden'. Welk vervolg deze raadselachtige reactie gaat krijgen, zal nog moeten blijken.

De 33-jarige Suárez ligt nog één jaar vast bij FC Barcelona, maar het lijkt erop dat trainer Ronald Koeman de Uruguayaan niet meer nodig heeft. Eerder deze maand werd duidelijk dat Ajax een hernieuwde samenwerking wel ziet zitten: het leek er echter niet op dat Suárez toe zou happen. De Uruguayaan verdient een megasalaris in Camp Nou en zou bij een eventuele transfer flink in moeten leveren.