RAC1: Messi blijft dwarsliggen en komt niet opdagen voor medische tests

RAC1: Messi blijft dwarsliggen en komt niet opdagen voor medische tests

29-08-2020 19:45 Laatste update: 30-08-2020 12:17
60

Lionel Messi ligt al enkele dagen op ramkoers met FC Barcelona en lijkt niet van plan om zijn vertrekwens in te trekken. De Argentijnse superster zou zelfs weigeren om zich zondag bij de club te melden.

De selectie van Ronald Koeman begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar wordt zondag op de club verwacht voor medische tests. Messi zal er echter niet bij zijn, meldt het Catalaanse medium RAC1. De zesvoudig Ballon d'Or-winnaar zou Barça al hebben geïnformeerd over zijn afwezigheid tijdens de noodzakelijke coronatests.

Messi wil deze zomer nog vertrekken bij de club waar hij al zijn hele carrière speelt. De vedette en zijn juridische adviseurs hebben hun transferverzoek deze week kracht bijgezet door een burofax naar Camp Nou te versturen. Een transfer is echter niet zomaar geregeld: Messi meent dat hij gebruik kan maken van een ontsnappingsclausule in zijn contract, maar Barça stelt dat deze al verlopen is en houdt vast aan de gelimiteerde afkoopsom van 700 miljoen euro.