'NAC legt bod neer bij Eindhoven en is ook bezig met Haagse transferstunt'

'NAC legt bod neer bij Eindhoven en is ook bezig met Haagse transferstunt'

29-08-2020 21:32
35

NAC wil de aanvalslinie versterken en maakt serieus werk van Kaj de Rooij en Lex Immers. De Bredanaars hebben een bod neergelegd bij FC Eindhoven en zijn ook in gesprek met de Haagse middenvelder annex aanvaller.

De Rooij moet spoedig de gelederen in Breda komen versterken en volgens BN DeStem zet NAC 'vaart achter de komst van de vleugelaanvaller'. De Parel van het Zuiden heeft een bod neergelegd bij de provinciegenoot uit Eindhoven, maar vooralsnog zijn beide clubs nog niet tot een akkoord gekomen. Het is niet bekend hoe veel NAC wil betalen voor de diensten van De Rooij, die naar verluidt graag in het Rat Verlegh Stadion wil gaan spelen.

Wedden

Meer odds

Naast de aanvaller uit Best staat ook Lex Immers in de serieuze belangstelling van de club uit Breda. Trainer Maurice Steijn werkte bij ADO al eens met de aanvallend ingestelde middenvelder, wiens contract werd ontbonden in Den Haag. Er zijn serieuze gesprekken gaande tussen club en speler. Als de Hagenaar samen met De Rooij binnen wordt gehaald is NAC tevreden en denkt het de selectie gereed te hebben voor het nieuwe seizoen.