'Ajax hoeft niet per se de transfermarkt op voor een vervanger van Van de Beek'

'Ajax hoeft niet per se de transfermarkt op voor een vervanger van Van de Beek'

29-08-2020 21:47 Laatste update: 21:54
129

Erik ten Hag vindt niet dat Ajax op zoek moet naar een opvolger voor Donny van de Beek. De middenvelder lijkt te gaan vertrekken bij de Amsterdammers, maar op dit moment zijn er genoeg opties voorhanden voor de trainer om zijn plek in te vullen.

Ajax speelde een oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (2-1 winst) waarin het het zonder Van de Beek moest doen. Er spelen transferperikelen rond de middenvelder uit Nijkerkerveen en dus werd hij op de tribune gehouden. Na afloop van de wedstrijd gaf Ten Hag aan dat er bij een vertrek van Van de Beek niet per se een nieuwe speler moet komen.

Wedden

Meer odds

De Telegraaf schrijft dat de Ajax-oefenmeester liet weten dat de Ajacieden zich goed ontwikkelen en dat er dus geen noodzaak is om voor een opvolger voor Van de Beek rond te kijken. Dat zou betekenen dat spelers als Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp gezien worden als geschikte alternatieven.

Tegen Frankfurt speelde Quincy Promes op de tien-positie en vormde Gravenberch samen met Edson Álvarez het centrale blok. Ekkelenkamp mocht vlak voor tijd invallen voor Promes.