'Heb even contact gehad met Immers, is voor hem ook een lastige week geweest'

'Heb even contact gehad met Immers, is voor hem ook een lastige week geweest'

30-08-2020 08:00
13

Dion Malone hoopt dat zijn oud-ploeggenoot bij ADO Den Haag Lex Immers komend seizoen te bewonderen is in het shirt van NAC Breda. Dat geeft hij aan na de 6-1 overwinning van zaterdagavond op Jong AZ.

"Ja, ik heb even contact gehad met Lex", geeft Malone aan voor de camera van FOX Sports wanneer hem gevraagd wordt naar Immers. "Hij moet gewoon doen waar hij zich prettig bij voelt. Hij heeft het me ook gevraagd: ik heb gezegd dat ik het als positief ervaar hier. Ik zou heel blij zijn als hij hier naartoe komt."

Malone wil zich niet teveel bemoeien met de keuze van Immers, maar is zichtbaar positief over de mogelijke komst van de middenvelder naar het Rat Verlegh Stadion. "Het is voor hem ook een lastige week geweest. Ik hoop dat hij snel een beslissing neemt, als hij hier zou komen spelen zou ik heel blij zijn", sluit hij af.

Trainer Maurice Steijn, die ook heeft samengewerkt met Immers bij ADO, hoopt dat er snel een deal gesloten kan worden. Het is alleen de vraag of Immers financieel haalbaar is voor de club uit Breda.