'Transfertarget van PSV heeft oren naar overstap en wacht onderhandelingen af'

'Transfertarget van PSV heeft oren naar overstap en wacht onderhandelingen af'

30-08-2020 09:32
270

PSV lijkt geen hoge verwachtingen te hoeven hebben van de komst van Min-Jae Kim, maar maakt wel serieuze kans op de handtekening van Philipp Max. De linksback van FC Augsburg zou graag in Eindhoven komen voetballen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Max welwillend tegenover een transfer naar PSV staat. De linksback gaf tegenover Augsburg, waar hij nu speelt, aan dat hij graag een stap hogerop zou willen maken en ook de salariskosten zouden voor PSV geen probleem moeten zijn. De 26-jarige verdediger staat nog niet in de belangstelling van andere clubs, maar volgens het ED kunnen er 'door het uitlekken van de belangstelling kapers op de kust komen'.

Voor nu ligt het grootste probleem bij de twee clubs. De Eindhovenaren moeten eruit zien te komen met Augsburg, dat vooralsnog geen krimp geeft. Max moet volgens de Duitsers minstens tien miljoen euro kosten en dat is voor PSV nog net iets te veel. Technisch manager John de Jong zou wel in die richting willen meedenken en heeft een aantal miljoenen onder de tien geboden. De komende dagen wordt duidelijk of Augsburg en PSV nader tot elkaar gaan komen.