'Ik ben positief verbaasd over de nieuwe jongens van Ajax, Kudus en Antony'

'Ik ben positief verbaasd over de nieuwe jongens van Ajax, Kudus en Antony'

30-08-2020 10:16 Laatste update: 13:57
104

Quincy Promes denkt dat Ajax het verlies van Hakim Ziyech goed heeft opgevangen. De aanvaller van de Amsterdammers is onder de indruk van Mohammed Kudus en Antony, de nieuwkomers in de Johan Cruijff Arena.

Ajax speelt tot dusver een perfecte voorbereiding en haalde tegen Eintracht Frankfurt (2-1) de zevende overwinning op rij binnen. "Ik ben positief verbaasd over de spelers die zijn gehaald en dan heb ik het over Kudus en Antony", zegt Promes na afloop van het duel met de Duitsers tegen Ziggo Sport. "Dat zijn jongens die een hele goede indruk op mij maken en het gat (achtergelaten door Ziyech, red.) heel goed opvullen."

Met die nieuwelingen en Promes wellicht op de positie achter de spitsen kan Ajax dit seizoen weer hoge ogen gaan gooien. "Op die positie heb ik in de jeugd veel gespeeld en daar heb ik me ook ontwikkeld", verhaalt Promes over de tactische mogelijkheden. "Later ben ik op links gaan spelen met mijn rechterbeen. Ik heb niet echt een voorkeur, maar dat ik me op tien lekker voel is wel duidelijk."