TyC Sports: Atalanta opent 'una negociación abierta' voor Feyenoorder Senesi

TyC Sports: Atalanta opent 'una negociación abierta' voor Feyenoorder Senesi

30-08-2020 21:10
152

Atalanta Bergamo heeft serieuze interesse in Feyenoord-verdediger Marcos Senesi, meldt het Argentijnse TyC Sports. La Dea hebben de gesprekken met de stadionclub al geopend, klinkt het.

Senesi werd in het Italiaanse geruchtencircuit al aan Atalanta gelinkt: volgens TyC Sports is de verrassende nummer drie van het vorige Serie A-seizoen concreet voor de centrale verdediger. De gesprekken tussen beide partijen bevinden zich volgens de berichtgeving echter nog in de eerste fase.

Feyenoord wil minstens twintig miljoen euro voor Senesi ontvangen, maar Atalanta heeft nog geen voorstel gedaan. Volgens het Argentijnse medium is er sprake van een 'una negociación abierta', een open onderhandeling.

Feyenoord nam de Argentijnse jeugdinternational vorige zomer voor zeven miljoen euro over van San Lorenzo en lijkt dus een veelvoud van dat bedrag terug te verdienen. De Rotterdammers zouden zelfs al een bod van Sevilla – ter waarde van vijftien miljoen – van tafel geveegd hebben. Senesi ligt nog tot 2023 vast in De Kuip.