NAC maakt transferstunt officieel: Immers tekent contract in Rat Verlegh Stadion

NAC maakt transferstunt officieel: Immers tekent contract in Rat Verlegh Stadion

31-08-2020 11:03 Laatste update: 11:23
136

Lex Immers speelt dit seizoen in het shirt van NAC Breda. De middenvelder, die zijn contract bij ADO Den Haag vorige week liet ontbinden, tekent een contract voor twee seizoenen in Breda.

Dat maakt NAC via officiële kanalen bekend. De 34-jarige middenvelder tekent maandagmiddag een contract bij de club, om vervolgens meteen aan te sluiten bij de groepstraining. 

Wedden

Meer odds

Trainer Maurice Steijn is tevreden met de komst van Immers. "Met Lex halen we een speler met veel ervaring. Daarnaast is hij iemand die de jonge jongens in een team verder wil helpen", geeft hij aan. Steijn kende Immers nog uit hun gezamenlijke tijd bij ADO. "Hij was mijn aanvoerder destijds. Lex wil samen met ons vechten voor promotie."

Schitterende club
Immers had meerdere opties, maar koos uiteindelijk voor het verhaal van NAC. "Er was heel wat belangstelling van zowel Eredivisieclubs als clubs uit het buitenland", vervolgt Steijn. "Hij heeft veel betere aanbiedingen gekregen en afgeslagen, omdat hij NAC een schitterende club vind. Een buitenkans als deze kunnen we natuurlijk niet laten liggen."

"Ik heb onwijs veel zin om samen met NAC te knokken en de strijd aan te gaan", geeft Immers zelf aan. "Het vertrouwen in deze groep en staf is erg groot. Maurice en Mattijs, in combinatie met een club als NAC, hebben mij over de streep getrokken. Ik geloof echt in het verhaal en het plan van NAC."

Immers liet zijn contract bij ADO vorige week ontbinden. De middenvelder is onlosmakelijk verbonden aan de club uit Den Haag: hij kwam er in twee periodes tot 257 officiële wedstrijd. Hierin wist hij 47 keer het net te vinden en leverde hij 31 assists af.