PSG-ster stelt fans gerust: 'Blijf en wil terug naar Champions League-finale'

PSG-ster stelt fans gerust: 'Blijf en wil terug naar Champions League-finale'

31-08-2020 12:01 Laatste update: 14:38
45

Neymar denkt niet aan een vertrek bij Paris Saint-Germain. Dat maakt de Braziliaanse aanvaller bekend in gesprek met PSG Le Mag. Hij wil met zijn ploeg de volgende editie van de Champions League winnen.

"Ik blijf bij Paris Saint-Germain en wil terug naar de finale", doelt Neymar op de Champions League. De eerste Champions League-finale in de clubgeschiedenis van PSG werd verloren van Bayern München (0-1). Neymar is uit op revanche. "De volgende keer wil ik hem winnen. Ik vind het belangrijk dat ik er alles aan doe om mijn naam in de historieboeken van PSG te krijgen."

De naam van Neymar wordt al een tijd in verband gebracht met FC Barcelona, maar een transfer is voor de grootmacht uit Spanje vanwege de huidige financiële situatie niet mogelijk. Deze geruchten worden nu door Neymar zelf de kop ingedrukt. PSG betaalde in de zomer van 2017 een slordige 222 miljoen euro voor Neymar. 

Neymar kwam vorig seizoen tot negentien doelpunten in 27 officiële wedstrijden voor PSG en gaf daarnaast twaalf assists.