'Van de Beek laat zich keuren en ontbreekt op training Nederlands elftal'

'Van de Beek laat zich keuren en ontbreekt op training Nederlands elftal'

Gepubliceerd: maandag 31 augustus 2020 om 17:22ma 31-08-2020 om 17:22

Donny van de Beek ontbreekt op de eerste training van het Nederlands elftal. De middenvelder van Ajax wordt momenteel medisch gekeurd, melden FOX Sports en De Telegraaf. Hij staat op het punt om naar Manchester United te gaan.

Van de Beek zag geen reden om zich af te melden voor de interlands van het Nederlands elftal, maar moet nog even wachten voor hij zich voor het eerst sinds tien maanden bij zijn Oranje-collega's voegt. De medische keuring gaat voor.

Het was al bekend dat Van de Beek zich in Nederland zou laten keuren. Als hij voet zet op Engelse bodem, moet hij eerst twee weken in quarantaine. Daarom is het nog maar de vraag of hij beschikbaar is voor de eerste competitiewedstrijd van Manchester United tegen Crystal Palace op 19 september. 

De transfer van Van de Beek naar Manchester United werd zondagavond afgerond. Ajax incasseert een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro voor de middenvelder, die in Amsterdam nog een contract voor twee seizoenen had. In Engeland gaat hij voor vijf jaar tekenen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Van de Beek slagen bij Manchester United?

Ja
81%
Nee
19%
(23667 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws