PEC doet zaken met Manchester City en heeft derde zomeraanwinst binnen

PEC doet zaken met Manchester City en heeft derde zomeraanwinst binnen

01-09-2020 10:09
29

PEC Zwolle heeft dinsdagochtend zijn derde aanwinst voor het komende seizoen gepresenteerd. Slobodan Tedic zal voor één seizoen gehuurd worden van Manchester City, hebben De Blauwvingers bekendgemaakt via de officiële kanalen.

De twintigjarige spits uit Servië moet nog even in quarantaine verblijven na zijn aankomst in Nederland en is ook nog in afwachting van zijn werkvergunning. Hij kan echter niet wachten totdat hij aan kan sluiten bij de PEC-selectie. "Voor mijn ontwikkeling is het goed om in de Eredivisie te spelen. Het niveau ligt hier hoog en jonge spelers krijgen veel kansen", vertelt hij aan de clubkanalen.

Tedic heeft via YouTube al beelden van PEC gezien. "Onder meer van de laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse (in blessuretijd met 4-3 gewonnen, red.), en ook de gesprekken met de trainer en technisch manager voelde meteen vertrouwd. Ik heb ontzettend veel zin hier te beginnen", aldus de Servische jeugdinternational, die na Rico Strieder en Jesper Drost de derde zomeraanwinst is.