Barça maakt technische staf Koeman bekend: veel nieuwe invloeden in Camp Nou

Barça maakt technische staf Koeman bekend: veel nieuwe invloeden in Camp Nou

Gepubliceerd: dinsdag 1 september 2020 om 10:21di 01-09-2020 om 10:21

Laatste update: dinsdag 1 september 2020 om 10:23di 01-09-2020 om 10:23

FC Barcelona heeft de technische staf voor het volgende seizoen officieel gemaakt. Ronald Koeman wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten Alfred Schreuder en Henrik Larsson, terwijl er drie conditietrainers en één keeperstrainer op het veld staan komend seizoen.

Barcelona trainde maandag voor het eerst onder leiding van Koeman, maar deed dat met een uitgedunde selectie. Liefst zeventien spelers lieten de training schieten, waaronder Lionel Messi, Frenkie de Jong en Marc-André ter Stegen. Veel spelers van de Spaanse club hebben nog vakantie om bij te komen van vorig seizoen.

Met de spelers die wel op het veld stonden maandag kon Koeman wel aan de slag. Hij deed dit met Schreuder en Larsson aan zijn zijde als vaste assistenten. Barcelona heeft nu bevestigd dat Albert Roca, Daniel Romero en Jaume Bartrés, alle drie conditietrainers, ook deel uitmaken van de technische staf. José Ramón De La Fuente zal de keepers van Barça komend seizoen onder zijn hoede nemen. De La Fuente is de enige die ook vorig seizoen al actief was in Camp Nou.

Barcelona komt tijdens de derde speelronde voor het eerst in actie in de Primera División. Vanwege de verplichtingen in het Champions League-toernooi van vorig seizoen is besloten de eerste twee speelrondes later in het seizoen af te werken. Koeman start La Liga met zijn mannen in het eigen Camp Nou tegen Villarreal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws