Ihattaren begint met achterstand aan PSV-voorbereiding: 'Is een patroon bij hem'

Ihattaren begint met achterstand aan PSV-voorbereiding: 'Is een patroon bij hem'

01-09-2020 11:03
73

Mohamed Ihattaren is met een kleine achterstand begonnen aan het nieuwe seizoen bij PSV. De middenvelder heeft aangegeven dat hij iets te zwaar aan de voorbereiding is begonnen op het nieuwe seizoen in de Eredivisie

"Ik sprak hem bij de eerste training, toen vroeg ik: hoe ben je erdoor gekomen? Nou, ik ben wel een beetje te zwaar", geeft Milan van Dongen aan bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Je ziet ook dat hij niet altijd speelt, soms speelt hij een helft. Soms speelt hij niet."

Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad geeft aan dat dit geen vreemde ontwikkeling is bij de PSV-middenvelder. "Dat is wel een patroon geweest bij hem, in de jeugdopleiding ook. Schmidt is er wel mee bezig. Die zet hem af en toe voor de verdediging, als je dan verzaakt..."

VI-verslaggever Martijn Krabbendam kan zich echter niet voorstellen dat Schmidt Ihattaren voor de defensie neer gaat zetten volgend seizoen. "Je gebruikt een speler toch gewoon waar hij het beste is", geeft hij aan. Wijffels weet het nog niet zo zeker. "Stel, je speelt voorin met Malen en nog een echte spits. En je hebt Madueke ook nog. Madueke op rechts, of Ihattaren? Dan weet ik het zo snel nog niet", sluit hij af.