'Zidane is klaar met 'giftige' Bale en vraagt Real Madrid om snelle breuk'

'Zidane is klaar met 'giftige' Bale en vraagt Real Madrid om snelle breuk'

Gepubliceerd: woensdag 2 september 2020 om 13:56wo 02-09-2020 om 13:56

De rol van Gareth Bale bij Real Madrid is uitgespeeld. Zinedine Zidane heeft de clubleiding gevraagd om de rebellerende aanvaller uit Wales zo snel mogelijk te verkopen.

Volgens het Spaanse ABC heeft Real Madrid een ontmoeting gearrangeerd met Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Bale, in de hoop een oplossing te vinden. De 31-jarige aanvaller moet weg, maar de laatste weken zou geen enkele club naar hem hebben geïnformeerd. Real hoopt hem voor begin oktober, als de zomerse transferperiode eindigt, alsnog te verkopen.

Zidane is dusdanig wanhopig, dat hij de clubleiding heeft verzocht om alles in het werk te stellen voor een breuk met Bale, aldus ABC. De trainer vindt dat Bale met zijn gedrag, houding en duidelijke gebrek aan motivatie een giftig effect heeft op de spelersgroep. 'We geven geen namen, maar sommige spelers kunnen hun frustraties over Bale niet meer verbergen', klinkt het.

Real Madrid heeft echter één probleem: het contract van Bale, dat loopt tot medio 2022. Bale en zijn zaakwaarnemer zijn van plan om de komende twee jaar het volledige salaris - een bedrag dat schommelt tussen de twaalf en zeventien miljoen euro - te innen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws