Gelderlander: Vitesse heeft aanwinst vijf bijna binnen, huurdeal met Juve op komst

Gelderlander: Vitesse heeft aanwinst vijf bijna binnen, huurdeal met Juve op komst

02-09-2020 14:14
34

Vitesse staat op het punt om zijn vijfde aanwinst van deze transferzomer te begroeten. De 22-jarige Juventus-Duitser Idrissa Touré is volgens de Gelderlander al afgereisd naar Arnhem.

De in Berlijn geboren middenvelder verruilde Werder Bremen in 2019 voor La Vecchia Signora, die 1,3 miljoen euro overmaakte. Touré staat nog twee jaar onder contract in Turijn en Juventus wil hem nog niet kwijt. Vitesse had gehoopt hem definitief over te nemen, maar zal het naar alle waarschijnlijkheid moeten doen met een huurtransfer tot het einde van het seizoen.

Als beide clubs er eenmaal uit zijn – volgens de Gelderlander worden momenteel de laatste details besproken door Vitesse en Juventus – kan Touré waarschijnlijk direct gepresenteerd worden. De Duitse jeugdinternational is naar verluidt al medisch gekeurd in Arnhem.

Vitesse haalde eerder deze zomer Maximilian Wittek, Loïs Openda, Jacob Rasmussen en Armando Broja binnen. Trainer Thomas Letsch sluit zaterdag de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen SV Darmstadt 98: op zondag 13 september wordt het Eredivisie-seizoen geopend met een bezoek aan RKC Waalwijk.