'Serieuze interesse' in Drommel: 'Bod van rond de 1 miljoen, vond Twente te laag'

'Serieuze interesse' in Drommel: 'Bod van rond de 1 miljoen, vond Twente te laag'

02-09-2020 16:43
35

FC Twente lijkt nog steeds rekening te moeten houden met een vertrek van Joël Drommel. Volgens voetbalmakelaar René Wagelaar hebben de Tukkers al een bod van om en nabij de één miljoen euro binnengekregen.

Drommel werd eind juli al gelinkt aan AZ, waar collega Marco Bizot zou kunnen vertrekken. De afgelopen maanden is het wat stiller geworden rondom de jeugdinternational, waar Wagelaar stelt dat er wel degelijk beweging is rondom Drommel. "Het schijnt serieus te zijn. Ik had een Engelse zaakwaarnemer aan de lijn. Die zei dat er een bod van rond de miljoen is geweest uit het Championship, maar dat Twente dat te laag vond", laat hij weten in de YouTube-show VoetbalTijd.

De 23-jarige doelman uit Bussum debuteerde in 2015 bij FC Twente, is sinds het seizoen 2017/2018 eerste keus en staat op 102 officiële optredens namens de Tukkers. Zijn contract loopt nog één jaar door. Eind juli liet hij weten dat hij 'niet per se' weg hoefde uit de Grolsch Veste en dat hij 'wel zou zien wat er op zijn pad komt'.