Van de Beek geeft interview in United-shirt: 'Is speciaal door mijn vriend Appie'

Van de Beek geeft interview in United-shirt: 'Is speciaal door mijn vriend Appie'

02-09-2020 23:12
58

Donny van de Beek heeft in zijn eerste interview in het shirt van Manchester United uitgelegd waarom hij rugnummer 34 heeft gekozen. De middenvelder, die de overstap maakt van Ajax naar Old Trafford, eert Abdelhak Nouri.

Van de Beek maakt de fans van United duidelijk waarom hij rugnummer 34 kiest. "Dit is heel speciaal voor mij, door mijn goede vriend Abdelhak Nouri", begint hij zijn uitleg op de officiële kanalen van The Red Devils. "Misschien kennen jullie het verhaal al, hij heeft een hartaanval gehad en is een hele goede vriend van mij."

Met het rugnummer van Nouri hoopt Van de Beek furore te maken in Engeland. "Ik ben ook heel close met zijn familie, zijn broer is één van mijn beste vrienden en ik praat vaak met ze. Ik heb besloten om zijn nummer op mijn shirt te laten zetten en ik wil daar hele mooie herinneringen mee maken."

Ajax houdt tenminste 39 miljoen euro over aan de transfer van de middenvelder uit Nijkerkerveen. Door bonussen kan dat bedrag nog verder oplopen naar 44 miljoen.