'Alles of niets: Lionel en Jorge Messi hebben na 68 minuten knoop doorgehakt'

'Alles of niets: Lionel en Jorge Messi hebben na 68 minuten knoop doorgehakt'

03-09-2020 15:42
109

Lionel Messi en vader Jorge Messi hebben de knoop doorgehakt. Dat melden Spaanse media, die en masse staan te posten bij het huis van de 33-jarige Argentijn in Castelldefels.

Het bezoek van Messi senior aan het huis van zijn zoon duurde exact 68 minuten. Er is een besluit genomen, maar het is nog onduidelijk welke kant het op valt. Een statement wordt donderdag nog verwacht. In de ochtend bleek dat de optie op een langer verblijf van Messi in Barça toch een reële mogelijkheid is.

Op dag twee van het topoverleg tussen Jorge Messi, naast vader ook zaakwaarnemer van Lionel, en Barça-president Josep Maria Bartomeu bleken de twee partijen elkaar te zijn genaderd. Het lijkt de bedoeling dat Messi zijn contract uitdient en in de zomer van 2021 transfervrij vertrekt.

Na de tweede ontmoeting met Bartomeu stapte Messi senior in de auto naar het huis van zijn zoon in Castelldefels. Manchester City leek op pole position te liggen, maar kan en wil niet voldoen aan de ontsnappingsclausule in het contract van Messi. Barça stelt dat de Argentijn nog steeds 700 miljoen euro moet kosten.