Milik: 'Een terugkeer naar Ajax? Dat weet ik niet, moet aan m'n toekomst denken'

Milik: 'Een terugkeer naar Ajax? Dat weet ik niet, moet aan m'n toekomst denken'

03-09-2020 19:52 Laatste update: 20:07
67

Arek Milik is vrijdag voor het eerst in vier jaar tijd weer terug in de Johan Cruijff Arena. Hij neemt het met Polen in het stadion van Ajax op tegen het Nederlands elftal.

Milik is sinds zijn vertrek naar SSC Napoli in 2016 niet meer in Amsterdam geweest. Donderdag trainde hij in het stadion en de NOS sprak met hem. "Ik ben heel blij om hier weer te zijn", zegt de Pool. "Ik heb veel mooie herinneringen aan dit stadion. Veel goals, mooie momenten, veel gewonnen, dus ik ben blij dat ik hier na vier jaar weer terug ben."

Milik beseft dat de spelers van Polen op hun hoede moeten zijn voor Oranje. "We spelen natuurlijk tegen een van de beste teams ter wereld op dit moment. Nederland is nu heel goed in vorm, dus we verwachten een heel zware wedstrijd. We moeten er klaar voor zijn."

De perschef van Polen gaf geen toestemming aan de NOS om transfervragen te stellen. Milik wordt nadrukkelijk gelinkt aan Juventus. De NOS probeerde het via een andere ingang. "Een terugkeer naar Ajax? Dat weet ik niet. Ik moet aan mijn toekomst denken. Ik moet een belangrijke beslissing nemen. We zullen zien", zegt Milik.