Van de Beek nodigt familie Nouri uit: 'We gaan zeker naar Manchester toe'

Van de Beek nodigt familie Nouri uit: 'We gaan zeker naar Manchester toe'

04-09-2020 07:33
84

De familie Nouri heeft al een uitnodiging gehad van Donny van de Beek om te komen kijken als de middenvelder voor Manchester United speelt. Abdelhak Nouri, die in 2017 getroffen werd door een hartstilstand, en Van de Beek zijn hele goede vrienden.

De transfer van Van de Beek naar United was ook in huize Nouri onderwerp van gesprek. "We gaan zeker naar Manchester toe", zegt Mohammed Nouri, de vader van Abdelhak, tegen De Telegraaf. "Alleen kunnen we nooit met zijn drieën, want Appie heeft hulp nodig. Dus moet er altijd iemand bij hem blijven."

Naast vader Mohammed zijn ook broers Mo en Abderrahim van harte welkom op Old Trafford. Dat geeft de familie energie in een moeilijke tijd. "Het is momenteel zwaar", legt Mohammed uit. "Vanwege de coronacrisis zien we weinig mensen, omdat veel bezoek gevaarlijk zou zijn voor Appie. Ook de doktoren en fysio's komen even niet. We doen alles zelf. Dat is beter, omdat Appie's weerstand natuurlijk laag is."

Dat Van de Beek dus nu een overstap maakt zorgt voor grote blijdschap bij de familie. "Precies zoals we Appie zo'n mooie stap zouden gunnen, gunnen we het Donny", zegt broer Mo. "Hij is meer dan een vriend. Echt familie. Ik ben ook elke dag bij Donny, zijn broertje Rody en zijn ouders in Nijkerkerveen."