Sánchez: 'Na de eerste United-training vroeg ik: kan ik nog terug naar Arsenal?'

Sánchez: 'Na de eerste United-training vroeg ik: kan ik nog terug naar Arsenal?'

Gepubliceerd: vrijdag 4 september 2020 om 09:33vr 04-09-2020 om 09:33

Laatste update: vrijdag 4 september 2020 om 09:36vr 04-09-2020 om 09:36

Alexis Sánchez heeft vanaf dag één spijt gehad van zijn transfer naar Manchester United. De 31-jarige Chileen maakte in 2018 de spraakmakende overstap van Arsenal naar Old Trafford, maar heeft het daar nooit naar zijn zin gehad.

Sánchez, die vorig seizoen verhuurd werd aan Internazionale en deze zomer definitief de overstap naar Italië maakte, zei in een Instagram Live-sessie: "Ik kreeg de kans om voor United te tekenen en dat trok mij aan. Ik was als kind al groot fan van de club. Ik tekende uiteindelijk zonder veel informatie in te winnen over de transfer."

"De eerste dagen dat ik met mijn collega's was, besefte ik dat er dingen zijn die waar je niet bij stilstaat totdat je er daadwerkelijk bent. Na de eerste training kwam ik thuis en zei ik tegen mijn zaakwaarnemer: Kan het contract nog ontbonden worden zodat ik terug kan naar Arsenal? Iets voelde  niet goed, maar mijn zaakwaarnemer begon te lachen en zei dat er iets mis met mij was. Ik had al getekend."

In september 2018 hield manager José Mourinho hem al uit de wedstrijdselectie voor het duel met West Ham United. "Dat was mij nog nooit overkomen. Het stoorde me en ik zei dat dit niet mogelijk was. Om in vijf maanden van een van de beste spelers van de Premier League naar helemaal niet spelen te gaan. Ik kwam thuis en was heel verdrietig. De volgende dag trainde ik twee keer, omdat ik van het spelletje houd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws