Vitesse-nieuwkomer: Bij Juventus noemde Juan Cuadradro mij ook al mini-Paul

Vitesse-nieuwkomer: "Bij Juventus noemde Juan Cuadradro mij ook al mini-Paul"

04-09-2020 15:20
19

Vitesse heeft met de komst van Idrissa Touré een type-Paul Pogba in huis. Bij Juventus wordt de middenvelder, die door de Arnhemmers gehuurd wordt, vaak vergeleken met de Fransman.

"Bij Juventus noemde Juan Cuadradro mij ook al mini-Paul", zegt Touré in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb ook wel dezelfde stijl als hem. Aan de bal ben ik chill, als ik de bal niet heb ben ik agressief. Ik ben ook een dynamische speler en houd ervan om te dribbelen met de bal", aldus de Vitesse-aanwinst. "Als je mij ziet spelen denk ik dat ik wel wat van hem weg heb. Natuurlijk heb ik nog niet de kwaliteiten zoals hem, daarin moet ik me nog verder ontwikkelen."

Wedden

Meer odds

Touré was twee jaar geleden ook op proef bij VVV-Venlo. "Ik weet nog dat ik daar twee dagen op de training was. Maar het probleem was dat ze niet 100 procent de garantie gaven dat ik daar zou spelen. Ik wilde dat dus niet. Ik besloot weg te gaan en twee dagen later belde de Italiaanse topclub Juventus. Dat was dus perfect. Ja, ik weet het. Het is een groot verschil tussen VVV en Juventus", aldus Touré.