De Rooij: 'Ze moeten ook realistisch zijn, dit bedrag slaat nergens op'

De Rooij: 'Ze moeten ook realistisch zijn, dit bedrag slaat nergens op'

04-09-2020 17:49
47

FC Eindhoven-uitblinker Kaj de Rooij is momenteel één van de meest besproken spelers op de Nederlandese velden. PSV en FC Utrecht werden al aan de buitenspeler gelinkt, NAC Breda is momenteel het meest concreet: de West-Brabanders hikken echter tegen de vraagprijs van FC Eindhoven aan.

Die bedroeg aanvankelijk vier ton, maar is deze week naar verluidt opgeschroefd naar zeven ton. NAC-directeur Mattijs Manders was not amused, De Rooij zelf keek ook op van het nieuws. "Ze moeten ook realistisch zijn. Het bedrag dat ik overal lees, slaat nergens op", laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad. De vleugelaanvaller uit Best staat nog één jaar onder contract, met een optie voor nog een jaar. "Zoals het er nu naar uitziet, speel ik gewoon nog een jaar hier. Of misschien twee. Dus ik hoop dat FC Eindhoven het me gunt. Dat ik de stap maak en zij wat geld krijgen."

Wedden

Meer odds

De transfermarkt is nog één maand geopend en De Rooij mag zich voorlopig richten op FC Eindhoven-Telstar van zaterdagmiddag. "Fijn is het niet. Ik wil de stap maken en gewoon duidelijkheid hebben. Dit is klote." In het Rat Verlegh Stadion ligt een meerjarige verbintenis klaar voor de aanvaller, die zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken steekt. "NAC is een mooie stap, zeker. Ik hoop dat ik erheen kan, zo snel mogelijk."