'Feyenoord en ik hebben een goede klik, ik ben blij om hier te zijn'

'Feyenoord en ik hebben een goede klik, ik ben blij om hier te zijn'

04-09-2020 22:14
31

João Teixeira is blij dat hij zich eindelijk Feyenoorder mag noemen. De Portugees tekende vrijdag een contract tot 2022.

Teixeira gaf toe dat hij met Ola John heeft gesproken over Feyenoord. De twee speelden samen bij Vitoría Guimarães. "Ik sprak onder andere met Ola John, hij was erg positief over Feyenoord en vertelde dat dit een hele grote club is met fantastische fans", zegt Teixeira tegen RTV Rijnmond. "Daarbij is het stadion normaal gesproken altijd vol."

Ook Feyenoord TV sprak met de kersverse Feyenoord-aanwinst. "Het is een grote kans voor mij. Ik kijk er naar uit om te trainen en het team te helpen. Feyenoord is een grote club, met een mooie historie en trouwe supporters. De club en ik hebben een goede klik en ik ben daarom blij om hier te zijn."

Teixeira beschrijft zichzelf. "Ik ben een aanvallende middenvelder die houdt van scoren en assists geven, maar vooral van het team te helpen. Ik heb al een paar weken voorbereiding achter de rug. Ik voel me goed en wil hier zo snel mogelijk starten. Ik wil graag mijn best doen voor Feyenoord."