Brands slaat toe voor Everton: Ancelotti krijgt zijn zin met oude Napoli-bekende

Brands slaat toe voor Everton: Ancelotti krijgt zijn zin met oude Napoli-bekende

05-09-2020 11:14
35

Marcel Brands heeft Allan binnengehaald voor Everton. De Braziliaanse middenvelder, die van Napoli overkomt en daar al samenwerkte met Carlo Ancelotti, is de eerste grote aankoop voor The Toffees en tekent voor drie jaar.

De komst van Allan hing al langer in de lucht, omdat Everton-manager Ancelotti eerder al succesvol samenwerkte met de Braziliaan en te kennen had gegeven dat hij zijn voormalig pupil graag zou willen hebben. Marcel Brands, directeur voetbalzaken op Goodison Park, heeft daarop gehandeld en Allan binnengehaald. De clubs maken de transfersom niet bekend.

De aanwezigheid van zijn oude trainer haalde Allan definitief over. "Professor Ancelotti heeft er alles aan gedaan om mij hier naartoe te halen", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Het is de grootte van de club en de naam van de trainer wat voor mij betekende dat ik niet twijfelde of ik hierheen moest komen. Het is een om voor Everton te mogen tekenen"

Everton zou ook nog geïnteresseerd zijn in James Rodriguez van Real Madrid. Ancelotti werkte daar ook al samen met de Colombiaan, maar bij De Koninklijke is hij nu niet meer nodig.