Brandts raadt De Rooij transfer naar NAC af en komt met andere suggestie

Brandts raadt De Rooij transfer naar NAC af en komt met andere suggestie

06-09-2020 11:40
61

FC Eindhoven-trainer Ernie Brandts adviseert Kaj de Rooij om niet de overstap te maken naar NAC Breda. De vleugelaanvaller moet naar de Eredivisie, vindt hij.

NAC wil vooralsnog ver gaan om De Rooij op te halen bij Eindhoven, maar de clubs zijn het nog niet eens over het transferbedrag. Wat Brandts betreft maakt De Rooij een nog grotere stap. "Ik zou hem er graag bij willen houden, maar voor zijn carrière en toekomst zou het fantastisch zijn", zegt Brandts tegen FOX Sports.

"Ik zou dan wel naar een Eredivisie-club gaan. NAC? Nee, met alle respect. Ik heb er zelf een paar jaar gezeten en het daar fantastisch gehad. Als NAC in de Eredivisie speelt, zou het een mooie club voor hem zijn, maar als ik Kaj was zou ik voor de Eredivisie gaan."

Eindhoven verloor zaterdag met 2-3 van Telstar. De Rooij was met een goal en een assist belangrijk voor zijn ploeg, helaas voor Eindhoven leverde het geen punten op. "Het is een fantastische voetballer, dat zie je nu ook weer. Hij kan gewoon het verschil maken. Ik hoop voor hem dat de clubs niet liggen te slapen."