'Messi staat voor het eerst na jawoord op het trainingsveld bij Barcelona'

'Messi staat voor het eerst na jawoord op het trainingsveld bij Barcelona'

06-09-2020 15:15 Laatste update: 21:33
27

Maandag zal Lionel Messi voor het eerst trainen onder Ronald Koeman. De Argentijn heeft besloten om bij Barcelona te blijven en gaat dat kracht bijzetten door na het afleggen van een coronatest weer op het trainingsveld te verschijnen.

Eerst moet Messi negatief testen op het coronavirus, waarna hij volgens Marca maandag weer op het trainingsveld te bewonderen zal zijn. Zaterdag was ook al bekend dat de superster van Barcelona in Camp Nou zou blijven, maar toen deed hij nog niet mee. Messi zal maandag zonder de internationals aantreden.

Wedden

Meer odds

Lang leek het erop dat La Pulga weg zou gaan bij Barcelona omdat hij ontevreden is over de manier waarop de club wordt geleid. Messi heeft toch besloten om nog één jaar bij de club te blijven en zijn contract uit te dienen, waarna hij gratis naar een andere club kan. Manchester City zou een serieuze gegadigde zijn.

Op zaterdag 12 september kan Messi voor het eerst sinds de soap rond zijn persoon weer minuten maken voor de Catalanen. Dan oefent het team van Koeman tegen Nástic uit Tarragona.