Hrustic wil van FC Groningen naar Bundesliga: 'Dit is een luxeprobleem, geweldig'

Hrustic wil van FC Groningen naar Bundesliga: 'Dit is een luxeprobleem, geweldig'

08-09-2020 10:57
43

FC Groningen-middenvelder Ajdin Hrustic doet niet bepaald geheimzinnig over een aanstaande Bundesliga-transfer. De 24-jarige Australiër bevestigt tegenover het Australische medium The World Game dat Eintracht Frankfurt of 1. FC Köln zijn nieuwe werkgever moet gaan worden.

Zondag kwam het nieuws door dat Eintracht Frankfurt zijn pijlen had gericht op Hrustic, nu blijkt dus ook 1. FC Köln in de markt te zijn. "Eén van die twee clubs zal het worden, mits FC Groningen akkoord gaat met de transfersom", vertelt Hrustic over de nummers 9 en 14 van het vorige Bundesliga-seizoen. "Ik hoop dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt."

De drievoudig international van Australië ligt nog één jaar vast in Groningen: de tijd is echter rijp voor een transfer, vindt Hrustic. "Ze hebben geprobeerd mijn contract te verlengen. Maar ik heb FC Groningen verteld dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn carrière, iets nieuws in mijn leven." De linkspoot uit Melbourne hoopt zich in de kijker te spelen, met het oog op het WK van 2022. "De Bundesliga zou een geweldige competitie zijn om in te spelen. Twee geweldige clubs met een grote achterban zijn in mij geïnteresseerd. Dat ik zo'n keuze moet maken, is een luxeprobleem. Geweldig!"