Mundo Deportivo: Messi doet voor Barcelona-training belofte aan Koeman

Mundo Deportivo: Messi doet voor Barcelona-training belofte aan Koeman

08-09-2020 14:58
36

Lionel Messi is inmiddels weer volle bak aan het trainen bij FC Barcelona. Mundo Deportivo schrijft dinsdag dat trainer Ronald Koeman voor de training een kort gesprek had met de Argentijn.

Koeman is blij dat Messi besloten heeft om nog een jaar te blijven bij Barcelona. De Argentijn was vanwege zijn vertrekwens wekenlang onderwerp van gesprek. Koeman heeft benadrukt dat hij alleen met spelers wil werken die voor de volle honderd procent gefocust zijn op Barcelona, schrijft MD.

Messi heeft Koemn beloofd dat hij zich daar geen zorgen over hoeft te maken en snel weer op zijn oude niveau komt. 'De Nederlander gelooft hem', schrijft de krant. 'Hij weet dat het een speciale speler is en zal hem zo ook behandelen, maar Messi zal geen privileges meer krijgen', voegt MD toe.

'Koeman wil breken met het verleden. Tijdens de training van maandag, de eerste onder Koeman, keken twee zwaargewichten toe. De CEO, Òscar Grau, en het technische secretariaat, Ramon Planes. Zij wilden zien hoe de eerste training van Messi zou gaan. Maar ze waren niet bij het gesprek tussen coach en speler.'