Transferbelofte: 'Speel voorlopig in elk geval bij Ajax, ik wil nog beter worden'

Transferbelofte: 'Speel voorlopig in elk geval bij Ajax, ik wil nog beter worden'

08-09-2020 22:15
101

Hoewel Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Joël Veltman zijn vertrokken, maakt Lisandro Martínez zich geen zorgen over de aanwezige kwaliteit in de Ajax-selectie. Volgens de Argentijnse verdediger hebben de Amsterdammers geen aankopen meer nodig.

Martínez gaat in het Ajax Kids Clubblad op de stoel van directeur spelersbeleid Marc Overmars zitten. "Nee, echt. Ik zou niemand kopen. Ik vind namelijk dat we al een geweldig team hebben. De jongens met wie we nu spelen moeten kampioen van Nederland kunnen worden. Daar gaan we heel hard ons best voor doen", laat de 22-jarige linkspoot weten.

Mogelijk ziet Martínez nog wel landgenoot Nicolás Tagliafico uit de Johan Cruijff Arena vertrekken. Zelf denkt hij niet aan een transfer. "Nico is een hele goede vriend van mij. We komen allebei uit Argentinië en buiten het veld zien we elkaar veel. Maar ik ben heel gelukkig bij Ajax. Ook als Nico vertrekt, al hoop ik dat natuurlijk niet. Als hij wel een andere club vindt, dan ben ik heel blij voor hem. Ik speel voorlopig in elk geval bij Ajax. Ik wil nog beter worden."