Lang leest bericht Ajax-ploeggenoot Huntelaar voor: 'Snorretje kan echt niet, gap'

Lang leest bericht Ajax-ploeggenoot Huntelaar voor: 'Snorretje kan echt niet, gap'

08-09-2020 23:10 Laatste update: 23:23
88

Hoewel hij een kleine slag om de arm houdt, is Noa Lang niet van plan om te vertrekken bij Ajax. De 21-jarige aanvaller wil komend seizoen voor zijn kans gaan in de Johan Cruijff Arena.

"Het is nog een maand. Mijn voorkeur ligt bij Ajax, maar je weet nooit hoe het gaat in de voetballerij", zegt Lang tegen FOX Sports. "Ik houd alles open en we zien het wel. Het is niet arrogant bedoeld, maar ik vind van mezelf dat ik de kwaliteiten heb om te slagen bij Ajax. Het is aan mij om het echt waar te maken. Om niet alleen een grote mond te hebben, maar echt te presteren."

"Het kwartje is wel gevallen dat er meer dingen bij komen kijken dan alleen leuk zijn aan de bal", vervolgt de linksbuiten. "Ik denk dat ik er stappen in aan het maken ben, maar ik ben er nog lang niet. Ik moet gewoon doorgaan en dan zie ik wel hoever ik kom."

Huntelaar
Lang was dinsdag trefzeker tijdens de 2-0 zege van Jong Oranje op de leeftijdsgenoten van Noorwegen. Tegen Wit-Rusland miste hij nog een opgelegde kans. "Ik scoor altijd die moeilijke ballen. Die makkelijke mis ik, alsof ik bang ben om te missen" aldus de aanvaller, die toen een berichtje kreeg van ploeggenoot Klaas-Jan Huntelaar. "Hij zei: je moet hem er gewoon met overtuiging in rammen. Ik denk dat hij nu wel blij met me is. Hij zal me zo wel een berichtje sturen."

Dat bleek het geval, waarna Lang nog even teruggekeerde voor de camera van FOX Sports. "Ik heb hem gezien hoor. Een lekker goaltje meegepikt, belangrijk. Maar dat snorretje kan echt niet meer, gap", citeert Lang de routinier. "Nu ga ik hem expres houden, zo ben ik", grapt hij.