'Klopp om tafel met Wijnaldum, langer Liverpool-verblijf niet uitgesloten'

'Klopp om tafel met Wijnaldum, langer Liverpool-verblijf niet uitgesloten'

09-09-2020 07:45
51

Jürgen Klopp gaat woensdag in gesprek met Georginio Wijnaldum over zijn toekomst bij de Engelse club. Wijnaldum wordt in verband gebracht met het FC Barcelona van Ronald Koeman. De voormalig bondscoach wil de middenvelder maar wat graag naar Camp Nou halen.

Wijnaldum keert woensdag terug op het trainingscomplex van Liverpool na de interlandperiode met het Nederlands elftal. Klopp hoopt Wijnaldum alsnog te kunnen verleiden om langer bij de club te blijven, zo weet The Independent. De Nederlander staat nog tot het einde van volgend seizoen onder contract op Anfield.

Thiago Alcántara staat ook nog steeds hoog op het verlanglijstje van Klopp. De Bayern München-middenvelder is echter alleen een optie wanneer er een andere middenvelder verkocht wordt. Hierbij ziet Klopp dus liever dat Wijnaldum blijft en er een andere speler vertrekt. Daarnaast zou Liverpool het ook niet als een probleem zien om Wijnaldum nog een jaar te houden om hem na volgend seizoen gratis de deur uit te laten lopen.

Hier wil Koeman een stokje voor steken: hij hoopt Wijnaldum nog deze zomer toe te voegen aan de Barcelona-selectie. De Nederlandse trainer is bezig met een flinke renovatie bij de Spaanse grootmacht.