BILD voorziet 'Wettbieten'-scenario: 'FC Groningen wil 2 miljoen voor Hrustic'

BILD voorziet 'Wettbieten'-scenario: 'FC Groningen wil 2 miljoen voor Hrustic'

09-09-2020 10:04
21

FC Groningen-middenvelder Ajdin Hrustic hoopt op een transfer de Bundesliga, maar zijn werkgever wil niet zomaar meewerken. De Trots van het Noorden verlangt volgens BILD twee miljoen euro voor de Australiër, die nog één jaar onder contract staat.

Hrustic wordt gevolgd door Eintracht Frankfurt en 1. FC Köln en wil graag de stap naar de Bundesliga maken, liet hij eerder deze week zelf weten. De linkspoot benadrukte wel dat FC Groningen eerst tot een akkoord moest komen. Vooralsnog lijkt dat nog ver weg. Volgens BILD vraagt de Eredivisie-club een transfersom van twee miljoen en zijn beide Duitse clubs vooralsnog niet bereid om aan die vraagprijs te voldoen.

Köln-directeur Horst Heldt wil overigens niet al te diep ingaan op de Hrustic-berichtgeving. "Het is niet zo dat ik die naam nog niet gehoord heb, maar er zijn meerdere spelers waar wij ons mee bezighouden. Verder geef ik geen commentaar", reageert niet. BILD sluit echter niet uit dat het een kwestie van 'Wettbieten', tegen elkaar opbieden, wordt tussen Köln en Frankfurt.