VI: Eiting op weg naar verhuurperiode, 'bij meerdere Eredivisie-clubs op de radar

VI: Eiting op weg naar verhuurperiode, 'bij meerdere Eredivisie-clubs op de radar

09-09-2020 16:18
130

In navolging van De Telegraaf heeft ook Voetbal International nieuws over Carel Eiting gedeeld. De 22-jarige middenvelder staat op het punt om tijdelijk te vertrekken bij de club waar hij al dertien jaar rondloopt.

Telegraaf-journalist Mike Verweij liet onlangs weten dat Eiting 'aan alle kanten voorbijgestreefd was' en intern te horen had gekregen 'dat er eigenlijk geen toekomst meer voor hem is'. VI beaamt dat Eiting een pas op de plaats heeft moeten maken: de middenvelder had regelmatig pech met blessures, is nu weer fit, maar kampt met moordende concurrentie op het Ajax-middenveld. Een definitief vertrek is echter nog niet aan de orde, klinkt het: volgens de berichtgeving staat Eiting op het punt om verhuurd te worden.

Bij welke club hij binnenkort te bewonderen is, moet nog afgewacht worden. Meerdere Eredivisie-clubs hebben hem 'op de radar staan', meldt VI. De jeugdinternational van Oranje kan zich buiten Amsterdam eventueel weer in de kijker spelen bij Ajax, waar hij nog vastligt tot medio 2022.