PSV in onzekerheid: 'Ik sta open voor een transfer, wanneer het juiste club is'

PSV in onzekerheid: 'Ik sta open voor een transfer, wanneer het juiste club is'

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2020 om 06:50do 10-09-2020 om 06:50

Denzel Dumfries sluit een vertrek bij PSV deze transferperiode niet uit. Volgens De Telegraaf wordt bij zaakwaarnemer Mino Raiola doorlopend geïnformeerd naar de 24-jarige rechtsback, die tegelijkertijd benadrukt het naar zijn zin te hebben.

"Ik sta open voor een transfer, wanneer ik het gevoel heb dat het de juiste club op het juiste moment betreft", zegt Dumfries, die ook rekening houdt met het EK, in de ochtendkrant. "Dat hoeft dus niet deze zomer, het gaat mij om het totaalplaatje. Dat heb ik voortdurend mijn keuzes laten bepalen. Ik heb het geweldig naar mijn zin bij PSV en heb een goede, open verstandhouding met John de Jong."

De technisch manager van de Eindhovenaren hoopt de verbintenis van de aanvoerder op te waarderen en te verlengen, zoals PSV in het verleden deed met Georginio Wijnaldum en Memphis Depay. Die vertrokken vervolgens met de landstitel bij de club. "Dat koester ik ook echt, die eerlijkheid naar elkaar toe", stelt Dumfries. "We hebben vanaf dag één afgesproken dat ik ga kijken wat mijn gevoel zegt."

Dumfries verwacht spoedig weer om tafel te zitten met De Jong. "Ik moet goed kijken hoe alles zich ontwikkelt", stelt de Oranje-international. "Een constructie als Memphis of Wijnaldum? Als ik besluit te blijven, zou dat een logisch gevolg kunnen zijn. Dan zou ik PSV ook meer kunnen opleveren in de toekomst. Of ik er ineens niet meer bij ben in Groningen? Dat zal zeker niet het geval zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat adviseer jij Dumfries?

(2173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws